Probleme cu bateria iPhone-ului? Descoperă cum să îi prelungești durata de viață!

by viorel

Dacă deții un telefon iPhone, probabil știi că este crucial să ai grijă de acesta din toate punctele de vedere, pentru a-l putea folosi pe termen lung și în condiții optime. Bateria este un element cheie, asigurând o bună funcționare a dispozitivului. Află în continuare ce poți face pentru a o proteja.

MODALITĂȚI DE ÎNGRIJIRE A BATERIEI UNUI IPHONE:

Oprirea actualizărilor automate ale aplicațiilor! ✓

Cele mai recente modele de telefoane cu sistem de operare iOS, începând de la iOS 7 și până la versiunile cele mai recente, includ o funcție de actualizare automată a tuturor aplicațiilor instalate pe telefon, eliminând necesitatea actualizării manuale. Deși aceasta poate părea o facilitate utilă, economisind timp și asigurând ultimele versiuni ale aplicațiilor tale, consumă o cantitate semnificativă de energie a bateriei. Poți opri această funcție și actualiza aplicațiile manual, când consideri că este necesar.

Utilizarea luminozității în mod automat! ✓

iPhone-urile sunt dotate cu un senzor de lumină ambientală, care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de nivelul de lumină din împrejurimi. Acest lucru înseamnă că ecranul telefonului va fi mai întunecat în medii întunecate și mai luminos în condiții de iluminare puternică. Prin utilizarea luminozității în mod automat, vei economisi energie a bateriei și vei avea o vizibilitate mai bună pe telefon, deoarece luminozitatea se ajustează în funcție de ambient.

Oprirea Wi-Fi-ului atunci când nu este necesar! ✓

Mulți utilizatori lasă Wi-Fi-ul activat, sperând că telefonul lor se va conecta automat la o rețea Wi-Fi disponibilă în locațiile pe care le frecventează. Deși acest lucru poate părea justificat, având în vedere că Wi-Fi-ul consumă mai puțină energie decât datele mobile 3G și 4G, chiar și atunci când este disponibil doar în zonele cu hotspot-uri, acesta afectează negativ durata de viață a bateriei telefonului. Este recomandat să dezactivezi Wi-Fi-ul atunci când nu este necesar, inclusiv datele mobile 3G și 4G.

Identificarea și gestionarea aplicațiilor care consumă mult! ✓

Începând cu iOS 8, iPhone-urile au o funcție integrată care identifică aplicațiile care consumă multă energie. Poți folosi funcția de Utilizare a Bateriei, care afișează aplicațiile care au consumat cea mai mare parte a energiei în ultimele 24 de ore și în ultimele 7 zile. Acest lucru te va ajuta să decizi dacă trebuie să dezinstalezi anumite aplicații pentru a-ți proteja bateria.

Toate aceste măsuri pentru îngrijirea telefonului iPhone te vor ajuta să optimizezi durata de viață a bateriei și performanța dispozitivului!

Ne poți contacta cu încredere dacă întâmpini probleme cu telefonul tău Apple!

Citește în continuare

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență de utilizare cât mai placută. Navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri. Acceptă Mai multe informații

WhatsApp chat
error: Alerta: Continutul este protejat de SmeuGSM!
Call Now Button