Întrebări frecvente

Ne puteți găsi pe Bulevardul Tomis 314 C, Constanța, Complex Valentin, Etaj 1. Pentru mai multe detalii va rugăm verificati sectiunea Contact.

Majoritatea reparațiilor se finalizează în aceeași zi. Durata unei reparații pornește de la 30 de minute și poate duce până la închiderea programului, în functie de lucrările existente înainte ca dvs. să ne aduceți o lucrare. Însă sunt și cazuri unde este nevoie să comandăm piese, iar într-o astfel de situație veți fi înștiințat pentru a ne oferi acordul.

Pentru produse garanția este de  6-12 luni în funcție de produsul pentru care optati: Original, Aftermarket sau Recondiționat.
Pentru servicii perioada este de 12 luni (termeni și condiții or să existe pe certificatul de garanție)

Desigur, oferim factura cu TVA inclus.

Din punctul nostru de vedere, reparațiile la domiciliu nu pot fi profesional executate din foarte multe motive. Un handicap ar fi că nu exista infrastructura pe care noi o avem deja organizată la sediu ori punctul de lucru și aici ne referim în primul rand la camera antipraf, apoi la uneltele folosite și multe altele. Totuși, putem veni în ajutorul dvs cu transport gratuit în orașul Constanța și o taxă modică care va acoperi combustibilul pentru lucrări în afara orașului.

Avem în punctele noastre de lucru accesorii gsm, diferite gadgeturi, dar și telefoane noi și recondiționate cu garanții de până la 12 luni. Aceste produse și servicii pot fi oferite și în rate on-line ori în magazine. Este necesară doar adresa dvs de email și de acolo continuați procesul până vi se aprobă.  Apoi veniți să ridicați produsul sau să efectuăm serviciul de reparație. Mergi la Magazin.

Desigur, pentru detalii trimiteți cerere de intenție către contact@smeugsm.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență de utilizare cât mai placută. Navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri. Acceptă Mai multe informații

WhatsApp chat
error: Alerta: Continutul este protejat de SmeuGSM!
Call Now Button